Fent balanç

Acabem d’acomiadar-nos de l’any 2018 i afrontem amb energia i il·lusió un any que serà decisiu per a la transformació integral de la nostra ciutat.

I com cada cap d’any, fem balanç del treball gestionat des del govern de Castelló i en especial a les nostres àrees per a afrontar, amb serietat i rigorositat, les polítiques de transformació social i transparència en la gestió dels recursos públics que vam iniciar l’estiu de 2015, després de 24 anys d’obscurantisme i indignitat dels governs de la dreta que ens va tocar patir a totes i tots.

I el balanç ha estat satisfactori i engrescador. Aquell treball que vam iniciar l’Acord del Grau està donant els seus fruits i castellonencs i castellonenques ho notem en el nostre dia a dia. Hem quadruplicat les inversions públiques en infraestructures, hem millorat el servei de públic de transport, hem reduït el deute que vam heretar de la nefasta gestió dels governs de la dreta passant del 80% del deute al 18% i, a més, sense apujar impostos, donat que el coeficient de l’IBI s’ha rebaixat en voltant al 12%. A més, hem incrementat el pressupost en polítiques d’ocupació en un 650%, hem duplicat els esforços en matèria de serveis socials i, conseqüentment, hem millorat la qualitat de vida de la ciutadania. Hem recuperat el patrimoni històric de la ciutat, hem ordenat el desgavell que trobàrem en les diferents àrees i hem assolit un projecte de present i futur per a la ciutat que situa a les seues persones en el centre de cada decisió política.

Hui podem afirmar que el Castelló de hui és millor que el que era a 2015. I a més, està viu. Cada cap de setmana s’omplin els carrers gaudint d’esdeveniments comercials, culturals o esportius, on grans i menuts gaudeixen d’una ciutat que és alegre i solidària. Eixa és la realitat i només cal eixir al carrer per a comprovar-ho, per molt que la dreta local del PP i de Ciudadanos vulguen inventar una realitat paral·lela. I encara queda molta feina per fer, en eixa direcció i amb la il·lusió intacta per millorar dia a dia i treballar per a les persones.

Verònica Ruiz, Regidora de Cultura a l’Ajuntament de Castelló

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: