Salvapàtries

Saben vostés aquella dita castellana que diu “haz lo que yo diga pero no lo que yo haga”? És que em ve al cap cada mes, quan m’arriben les propostes del PP per al ple. I és que en el passat plenari de l’Ajuntament de Castelló, la portaveu dels populars castellonencs, la sra. Carrasco, ens acusava de desatendre als veïns i veïnes en les seues demandes, cosa que, vaja per davant, és absolutament falsa.Doncs bé, resulta que el PP ens acusen de portar 3 anys al govern i no haver resolt tot el desgavell i abandonament dels seus 24 anys en matèria d’infraestructures al Districte Oest de la nostra ciutat.
No els negaré que als districtes hi han moltes demandes i necessitats, i moltes d’elles bàsiques. Reivindicacions tant lícites, com antigues. Al barri de Benadressa, que era a qui es referien els populars i a molts barris més. Però qui diu districte oest, també pot dir al nord, al sud, al grau, al centre, a l’est…
Miren, només a l’Oest, en aquests 3 anys d’Acord del Grau, hem invertit milions i milions d’euros en actuacions estrictament necessàries com ara el pont que unirà l’avinguda Alcora amb el Raval Universitari, o l’avinguda Enrique Gimeno, un accés a la ciutat que no tenia ni vorera. Hem asfaltat molts carrers, hem posat enllumenat públic a la Quadra la Torta, ens hem encarregat del col·lector d’aigües residuals i pluvials del camí Collet. També iniciarem, pròximament, la millora del camí vell de l’Alcora fins al CEIP Jaume I.; hem donat solució a Los Angeles per a urbanitzar, un problema que tenien enquistat, i no ve de 3 anys; hem millorat escoles; instal·lacions esportives a tots els barris. No voldria oblidar-me de la recuperació del Mas Blau per a la ciutadania.
Falten molts milions més per invertir, molts, perquè per a reparar les condicions en què durant anys el PP ha tingut el districte Oest han de passar molts anys i hi haurà de ser molt gran l’esforç de les futures corporacions, per a resoldre el que no van ser capaços de resoldre els populars en vora un quart de segle. Per a que vinguen ara a fer de salvapàtries.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: