Anem per feina

Tranquils encara que estem en aquestes dates de l’any en què tot el món realitza el seu particular “Year Review” jo no els faré un resum de les fites que hem aconseguit i les feines que hem encetat aquest any. Això sí, ja els puc avançar que l’any 2018 serà un any de molta feina per l’ajuntament.

Sols en la regidoria de modernització és l’any on posarem en marxa l’agenda única, la seu electrònica, l’APP de la ciutat o les vídeo actes.

Les inversions que hem realitzat per recuperar el nostre patrimoni per fi deixaran de ser un obra, per ser un espai per gaudir per totes i tots.

Però el 2018 no serà sols un any per replegar fruits de la feina feta. També serà un any per seguir treballant en nous projectes. Segurament un dels temes que treballarem durant tot l’any i més importància té serà el Pla General, un dels grans reptes de la ciutat, i que l’Acord del Grau tenim la determinació de tirar endavant.

Durant aquest any també ficarem les bases per nous projectes. Que ningú els enganye. El 2018 no és una recta final. La desídia i les malifetes populars no es corregiran ni en 4, ni en 8 anys. L’Acord del Grau és un projecte ambiciós, que xoca amb les inèrcies anteriors i les limitacions que l’estat central marca als municipis.

No obstant les limitacions des del govern municipal continuem treballant de valent. De vegades portant els recursos públics al límit. Cal dir-ho, sense el suport i l’entrega dels funcionaris municipals molts dels projectes i inversions que estem realitzant no serien una realitat.

La principal dificultat que tenim des del govern és que prioritzem davant la falta de recursos que tenim. Decisions que no són fàcils. Cal tenir present que els recursos públics són escassos i limitats. Però les necessitats són moltes.

El nostre govern ha fet una aposta decidida pel transport públic, i això ha suposat un increment de 387.000 usuaris en un any. Hem duplicat els recursos en inclusió social. I el nostre govern s’afegirà al projecte Edificant, perquè l’educació és un dels pilars de l’estat del benestar i aquest govern mai li girarà l’esquena.

Ignasi Garcia Felip

Portaveu de Compromís i regidor de Transparència, modernització i normalització lingüística a l’Ajuntament de Castelló

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: